Andersen Furniture

Andersen Furniture - DK10 Spisebord - Oval m. ben i lys tre

25 499,-
Leveringstid: 3-4 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00084
  • Farge: Hvit
  • Form: Oval
  • Høyde: 72 cm
  • Lengde/Dybde: 190 cm
  • Bredde: 110 cm
  • Mer informasjon

    DK10 er et moderne spisebord som passer godt til den skandinaviske boliginnredning. Det ovale spisebord er designet av Ditlev Karsten og produsert av virksomheten Andersen Furniture. Spisebordets bordplate er fremstillet av hvitt laminat og gir bordet et enkelt touch. Benene på spisebordet er fremstillet av massivt eiketre som gir en varme i rommet.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.