Andersen Furniture

Andersen Furniture - HC1 Barstol - Lys tre m. Finér sete

3 649,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00064
  • Farge: Lys tre
  • Materiale: Eik
  • Høyde: 80 cm
  • Bredde: 39 cm
  • Mer informasjon

    Denne barstol er laget i et moderne og nordisk design. Barstolen er fremstillet av naturlige materialer som skaper liv, varme og sjæl i rommet. HC1 er en barstol fra Andersen Furniture som er designet av Anne Qvist. Barstolens stell er fremstillet av massivt eiketre og matcher setet i finér utrolig fint. Stolen finnes også i andre materialer.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.