Andersen Furniture

Andersen Furniture - HC1 Counterstol

3 795,-
Leveringstid: 2-3 uker

Beskrivelse

Denne counterstol er fra Andersen Furniture og designet av Anne Qvist. Counterstolen HC1 er en moderne stol som passer perfekt til kjøkkenøyen i det moderne samtalekjøkken. Stolens stell er fremstillet av massivt eiketre med en matt lakk. Det flotte tre passer fint til setet. Setet på counterstolen er trekket med sort skinn. Dette skaper en komfortabel sittestilling. Counterstolen finnes i flere varianter.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00069
Materiale Eik
Farge Lys træ
Høyde 67 cm
Bredde 39 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra