Andersen Furniture

Andersen Furniture - HC1 Counterstol m. skinn sete

3 795,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Sort skinn sete

Beskrivelse

HC1 counterstolen er et moderne møbel til boligen. Counterstolen er designet av Anne Qvist og produsert av Andersen Furniture. Counterstolens høyde gjør, at stolen er perfekt til kjøkkenøyen i det moderne samtalekjøkken. Stolens stell er fremstillet av massivt tre som etterfølgende er sortlakkert. Det sorte tre passer fint til fotstøtten i samme farge. Setet er trekket med sort skinn og skaper derfor en behagelig sittestilling.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00068
Materiale Eik
Farge Sort
Høyde 67 cm
Bredde 34 cm
Lengde/Dybde 34 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra