Andersen Furniture

Andersen Furniture - S1 Skjenk - Eik såpe - Doeskin

28 999,-
Leveringstid: Ring

Beskrivelse

S1 er en skjenk fra Andersen Furniture som er designet av Design byKATO. Skjenkens korpus og sokkel er fremstillet av massivt tre. Eiketreet er såpebehandlet og har derfor en vakker, lys farge. Skjenken inneholder fire dører og fire hyller, så du har plass til å oppbevare diverse ting. Dørene på skjenken er alle i forskjellige nyanser. De brune nyanser skaper et elegant touch til den klassiske skjenk.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00057
Farge Lys tre
Leveres Montert
Materiale Eik
Produkttype Skjenk
Farge Lys træ
Høyde 68 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Bredde 50 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra