Andersen Furniture

Andersen Furniture - S1 Skjenk - Eik såpe - Ocean Grey

29 699,-
Leveringstid: 3-4 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00055
  • Farge: Lys tre
  • Leveres: Montert
  • Materiale: Eik
  • Høyde: 68 cm
  • Lengde/Dybde: 200 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Mer informasjon

    S1 er en skjenk fra Andersen Furniture og Design byKATO. Skjenkens korpus og sokkel er fremstillet av massivt tre. Eikjetreet er såpebehandlet og har derfor en flott, lys farge. Skjenken inneholder fire dører og fire hyller, så du har plass til opbevare diverse ting. Dørene på skjenken er alle i forskjellige nyanser. De grå nyanser skaper et elegant touch til den klassiske skjenk. Skjenken finnes i flere forskjellige varianter.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.