Andersen Furniture

Andersen Furniture - S1 Skjenk - Eik såpe - Svart

28 999,-
Leveringstid: 3-4 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00056
  • Farge: Lys tre
  • Leveres: Montert
  • Materiale: Eik
  • Høyde: 68 cm
  • Lengde/Dybde: 200 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Mer informasjon

    Andersen Furniture har produsert denne klassiske skjenk i et moderne twist. Design byKATO har tegnet skjenken som passer særligt godt til den nordiske boliginnredning. S1 er en funksjonell skjenk som både har plass til oppbevaring og dekorasjon. Du kan for eksempel pynte skjenken med en fin bordlampe, grønn plante, coffee table books og vakre lysestaker i forskjellige høyder. Rammen omkring skjenken er fremstillet av massivt eiketre. Det flotte eiketre passer godt til de fire dører som alle er malet sorte.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som