Andersen Furniture

Andersen Furniture - S1 Skjenk - Svart lakk - Doeskin

28 950,-
Leveringstid: Ring
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Bakbekledning, skillevegg og hyller - sort

Beskrivelse

Denne S1 skjenk fra Andersen Furniture er utformet i et vakkert og meget dekorativt design. Skjenken er designet av Design byKATO og passer fint til den moderne boliginnredning. Skjenkens ramme og sokkel er fremstillet av massivt tre. Treet er sortlakkert og skaper en elegant ramme omkring dørene. De fire dører i skjenken er laget i forskjellige farger. Fargene er nøytrale og gir derfor skjenken et eksklusivt og rolig uttrykk.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00063
Materiale Eik
Farge Sort
Høyde 68 cm
Bredde 50 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra