Andersen Furniture

Andersen Furniture - S1 Skjenk - Svart lakk - hvite

28 299,-
Leveringstid: Ring

Beskrivelse

S1 er en moderne skjenk som passer til den enkle, minimalistiske boliginnredning. Skjenken er designet av Design byKATO og produsert av Andersen Furniture. Den vakre skjenk er fremstillet av lekre materialer og inneholder fin plass til opbevaring. Rammen og sokkel er fremstillet av sortlakkert massivt eiketre. Det sorte træ skaper en flott ramme omkring de hvite dører. De fire dører i skjenken er alle hvite og gir derfor skjenken et elegant look.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00062
Farge Svart
Leveres Montert
Materiale Eik
Produkttype Skjenk
Farge Sort
Høyde 68 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Bredde 50 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra