Andersen Furniture

Andersen Furniture - S1 Skjenk - Valnøtt - Svart

38 229,-
Leveringstid: Ring
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Bakbekledning, skillevegg og hyller - sort

Beskrivelse

S1 skjenken er et vakkert og meget klassisk møbel til boligen. Skjenken fra Andersen Furniture er fremstillet av kvalitetsmaterialer og utformet av Design byKATO. Skjenkens korpus er fremstillet av massivt valnøttetre. Treet har en utrolig flott glød og struktur. Skjenken inneholder fire dører og bak den ene dør, gjemmer seg fem mindre skuffer. Du har derfor plass til å oppbevare diverse ting samtidig med, at du har mulighet for, å dekorere det flotte møbel som du ønsker.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00061
Materiale Valnøtt
Farge Mørk træ
Høyde 68 cm
Bredde 50 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra