Andersen Furniture

Andersen Furniture - S3 Høyskjenk - Eik hvitolje - Hvit

38 229,-
Leveringstid: Ring

Features

  • Synlige tape samlinger

Beskrivelse

S3 høyskjenken er et moderne møbel som er designet av Design byKATO og produseret av Andersen Furniture. Høyskjenken er et stilrent, moderne og funksjonelt møbel som rommer plass til diverse opbevaring. Høyskjenkens korpus og ben fremstillet av eiketre. Eiketreet er blitt hvitoljert og har derved en fin og nøytral farge. S3 Høyskjenken inneholder seks skuffer og fire opbevaringsrom, så det er masse av plass til servise, spill, vaser og meget annet.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00021
Leveres Montert
Materiale Eik
Farge Lys træ
Høyde 132 cm
Lengde/Dybde 130 cm
Bredde 43 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra