Andersen Furniture

Andersen Furniture - S5 Høyskjenk - Eik såpe - Farge

33 950,-
Leveringstid: Ring

Features

  • Synlige tape samlinger

Beskrivelse

S5 høyskjenken fra Andersen Furniture er fremstillet av massivt eiketre i en flott, lys farge. Høyskjenken er designet av Design byKATO og passer særligt godt til den skandinaviske boliginnredning i hjemmet. Høyskjenken kan for eksempel brukes i stuen, på værelset eller hvor et dekorativt og funksjonelt møbel ville passe hos deg. Benene og rammen på møblet er fremstillet av eiketre som passer fint til den farget front. Fargene er meget nøytrale og avdempede, og tilsammen skapes et rolig og elegant uttrykk.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00034
Leveres Montert
Materiale Eik
Farge Lys træ
Høyde 132 cm
Lengde/Dybde 83 cm
Bredde 43 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra