Andersen Furniture

Andersen Furniture - S5 Høyskjenk - Svart lakk - Farge

32 950,-
Leveringstid: Ring

Features

  • Synlige tape samlinger
  • Soft-close

Beskrivelse

S5 er en moderne høyskjenk til boligen, hvor du får god plass til oppbevaring. Høyskjenken er designet av Design byKATO og fremstillet av designvirksomheten Andersen Furniture. Møblet er rammet inn i massivt tre som matcher benene. Treet er sortlakkert og skaper et stilrent og enkelt uttrykk. Fronten på skjenken er laget i forskjellige blå nyanser, og passer rigtig fint til den sorte ramme. Inneholder både skuffer og rom til diverse oppbevaring. S5 finnes i flere farger og materialer.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00038
Leveres Montert
Materiale Tre
Farge Sort
Høyde 132 cm
Lengde/Dybde 83 cm
Bredde 43 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra