Andersen Furniture

Andersen Furniture - S6 Skjenk - Eik hvitolje - Farge

28 839,-
Leveringstid: Ring

Features

  • Synlige tape samlinger
  • Soft-close

Beskrivelse

Andersen Furniture har i samarbeide med Design byKATO skapt dette dekorative møbel. S6 er en skjenk som gir deg plass til opbevaring samt dekorasjon. Rammen omkring dørene og skuffene er fremstillet av massivt eiketre. Eiketreet er hvitoljert og har derfor en flott overflate og lys farge. Fronten på skjenken er laget i forskjellige nyanser som alle er avdempede og rolige. Dette gjør, at du fint kan pynte skjenken med grønne planter, vaser i keramikk og en dempbar bordlampe. S6 finnes i forskjellige farger og materialer.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00046
Leveres Montert
Materiale Eik
Farge Lys træ
Høyde 80 cm
Lengde/Dybde 163 cm
Bredde 43 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra