Andersen Furniture

Andersen Furniture - S6 Skjenk - Eik olje - Farge

30 499,-
Leveringstid: Ring

Features

  • Synlige tape samlinger
  • Soft-close

Beskrivelse

Design byKATO har i samarbeide med virksomheten Andersen Furniture skapt dette dekorative møbel. S6 er en skjenk som gir deg plass til oppbevaring samt dekorasjon av møblet. Rammen omkring dørene og skuffene er fremstillet av massivt eiketre. Eiketreet er oljert og har derfor en flott overflate. Fronten på skjenken er laget i forskjellige nyanser som alle er avdempede og rolige. Dette gjør, at du fint kan pynte skjenken på grønne planter, vaser i keramikk og en dempbar bordlampe.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00045
Farge Lys tre
Leveres Montert
Materiale Eik
Produkttype Skjenk
Farge Lys træ
Høyde 80 cm
Lengde/Dybde 163 cm
Bredde 43 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra