Andersen Furniture

Andersen Furniture - S6 Skjenk - Eik såpe - Hvit

28 950,-
Leveringstid: Ring
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Synlige tape samlinger
  • Soft-close

Beskrivelse

S6 er en moderne skjenk som har en fin størrelse til store og mindre rom. Skjenken er designet av Design byKATO og produsert av Andersen Furniture. Den flotte skjenk inneholder skuffer og dører som alle er fargeet hvite. Den hvite front passer fint til korpus og ben i massivt eiketre. Eiketreet er såpebehandlet og har derfor en lys farge. Skjenkens dører og skuffer er laget med soft-close og benene er montert med stillesko.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00039
Leveres Montert
Materiale Eik
Farge Lys træ

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra