Andersen Furniture

Andersen Furniture - S6 Skjenk - Valnøtt - Hvit

43 639,-
Leveringstid: Ring
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Synlige tape samlinger
  • Soft-close

Beskrivelse

Rammen omkring denne skjenk er fremstillet av massivt valnøttetræs som matcher benene på skjenken. Valnøttetreet har en flott glød som utstråler eleganse og eksklusivitet. S6 er designet av Design byKATO og produseret av Andersen Furniture. Den flotte skjenk har en fin størrelse som passer til de fleste boliger. Fronten på skjenken er hvit og inneholder fire skuffer og to dører. Bak disse har du mulighet for, å oppbevare forskjellige ting.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00042
Leveres Montert
Materiale Valnøtt
Farge Mørk træ

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra