Andersen Furniture

Andersen Furniture - S8 Kommode - Eik såpe - Farge

28 299,-
Leveringstid: 3-4 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00051
  • Farge: Lys tre
  • Leveres: Montert
  • Materiale: Eik
  • Høyde: 106 cm
  • Lengde/Dybde: 43 cm
  • Bredde: 83 cm
  • Mer informasjon

    Denne kommode er fremstillet av massivt eiketre og passer dermed godt til den skandinaviske boliginnredning. S8 kommoden er designet av Design byKATO og produsert af Andersen Furniture. Kommoden er ideel til rommet hvor du har plass til en masse oppbevaring. Korpus og ben på kommoden er fremstillet av eiketre og matcher fronten utrolig godt. Både dører og skuffer er alle laget i forskjellige farger, som bidrager til et dynamiske og dekorativt uttrykk.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.