Andersen Furniture

Andersen Furniture - S8 Kommode - Eik såpe - hvit

27 479,-
Leveringstid: 7-8 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Bakbekledning, skillevegg og hyller - sort

Beskrivelse

Korpus og ben på denne kommode er fremstillet av massivt eiketre. Eiketre er såpebehandlet og har derfor en fin, lys farve og struktur. Fronten på kommoden er hvit og inneholder skuffer og dører. Bak disse har du fin plass til å opbevare klær og andre ting. S8 kommoden er fra Andersen Furniture og designet av Design byKATO. S8 finnes i flere farger og materialer.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00049
Materiale Eik
Farge Lys træ
Høyde 106 cm
Bredde 43 cm
Lengde/Dybde 83 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra