Andersen Furniture

Andersen Furniture - T1 Spisebord m. Uttrekk og ben i lys tre - 160cm

19 950,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Bordplate i hvit laminat
  • Vinner av Wallpaper Design Award 2012

Beskrivelse

Dette T1 spisebord er fra Andersen Furniture og laget i et skandinavisk, moderne design. Design byKATO har tegnet det vakre spisebord som passer til de fleste boliginnredninger. Spisebordet med uttrekk kan gjøres større, hvis du plutselig får behov for ekstra sitteplass til middagen. Bordplaten er hvit og laget i laminat og passer fint til stellet på bordet. Stellet er laget av massivt såpebehandlet eiketre. Det såpebehandlet tre har en flott farge som gir bordet et stilrent look. Bordet har en fin størrelse til de fleste spisestuer.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00070
Materiale Eik
Farge Hvit
Høyde 72 cm
Bredde 88 cm
Lengde/Dybde 160 cm
Fasong Rektangulær
Bord øvrig Med uttrekk

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra