Andersen Furniture

Andersen Furniture - T1 Spisebord m. Uttrekk og ben i lys tre - 180cm

21 299,-
Leveringstid: 7-8 uker

Features

  • Vinner av Wallpaper Design Award 2012

Beskrivelse

Dette spisebord er produsert av designvirksomheten Andersen Furniture og laget i et skandinavisk design. Design byKATO har tegnet det vakre spisebord som passer til de fleste boliginnredninger. T1 spisebordet med uttrekk kan gjøres større, hvis du får behov for ekstra sitteplaser til middagen. Bordplaten er hvit og laget i laminat. Den hvite bordplate passer fint til stellet på bordet som er laget av massivt såpebehandlet eiketre. Det såpebehandlet tre har en flott farge som gir bordet et stilrent look. Spisebordet finnes i forskjellige lengder.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00072
Farge Hvit
Materiale Eik
Produkttype Spisebord
Farge Hvit
Form Rektangulær
Høyde 72,5 cm
Lengde/Dybde 180 cm
Bredde 95 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra