Andersen Furniture

Andersen Furniture - T1 Spisebord m. Uttrekk og svarte ben - 180cm

21 450,-
Leveringstid: 7-8 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Bordplate i hvit laminat
  • Vinner av Wallpaper Design Award 2012

Beskrivelse

T1 er et moderne og meget stilrent spisebord som passer til den enkle, minimalistiske innredning. Spisebordet er fra Andersen Furniture og designet av Design byKATO. Bordplaten på spisebordet er fremstillet av hvit laminat. Det hvite laminat passer godt til stellet i massivt sortlakkert eiketre. T1 spisebordet kan forlenges hvis det oppstår behov for ekstra sitteplass. Bordet måler 180 i lengden og passer derfor til de fleste familier.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00073
Materiale Eik
Farge Hvit
Høyde 72 cm
Bredde 95 cm
Lengde/Dybde 180 cm
Fasong Rektangulær
Bord øvrig Med uttrekk

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra