Andersen Furniture

Andersen Furniture - T7 Spisebord m. Uttrekk - 220cm

28 950,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Dette spisebord er både klassisk og vakkert og passer derfor perfekt til den enkle, moderne innredning. Spisebordet fra Andersen Furniture er designet av Ditlev Karsten. T7 spisebordet er fremstillet av kvalitetsmaterialer og tegnet i et bløtt formspråk med elegante detaljer. Spisebordets bordplate er laget av gjennomfarget laminat med et understell i sort lakkert eiketre. Det sorte understel skaper en flott kontrast til det enkle spisebord.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AN00080
Høyde 72 cm
Bredde 95 cm
Lengde/Dybde 220 cm
Fasong Rektangulær
Bord øvrig Med uttrekk

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra