Andersen Furniture

Andersen Furniture - T7 Spisebord m. Uttrekk - 220cm

34 899,-
Leveringstid: 3-4 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: AN00080
  • Farge: Hvit
  • Form: Rektangulær
  • Høyde: 72,5 cm
  • Lengde/Dybde: 220 cm
  • Bredde: 95 cm
  • Mer informasjon

    Dette spisebord er både klassisk og vakkert og passer derfor perfekt til den enkle, moderne innredning. Spisebordet fra Andersen Furniture er designet av Ditlev Karsten. T7 spisebordet er fremstillet av kvalitetsmaterialer og tegnet i et bløtt formspråk med elegante detaljer. Spisebordets bordplate er laget av gjennomfarget laminat med et understell i sort lakkert eiketre. Det sorte understel skaper en flott kontrast til det enkle spisebord.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som