Athena Rammemadrass - 90x200 - medium madrass

6 279,-
Leveringstid: 3-4 uker

Features

  • Trekk: Quiltet med fibervatt
  • Ben: 19 cm runde stålben
  • Garanti: 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd

Beskrivelse

Lekker rammemadrass i sort design. Her får du en seng, som er klar til å samle. Sengen består av en toppmadrass, en rammemadrass og tilhørende ben. Den eneste du skal gjøre, når du mottar sengen er å montere benene på rammemadrassen og legge toppmadrassen på, og så har du deg en spritny kvalitetsseng. Ben og toppmadrass er naturligvis inkludert i prisen, så det er ikke noen uventet omkostninger. Alle Athena rammemadrasser er danskprodusert. De er opbygget med en massiv træramme på 8 cm og med 13 lameller. Dette sikrer deg en langtidsholdbar og robust seng. Madrassen er 5 zonet og har pocket fjære innbygget. De 5 zoner sikrer deg optimal komfort mens du sover. Når du kjøper en Athena seng, kan du velge mellem en hard og en fast madrass. Denne senge madrass er med medium hardhet og en toppmadrass med memory kjerne. Det betyr, at sengen anbefales til en person med en vekt på under 75 kg. Toppmadrassen med memory kjerne er god til deg, som har tendens til å ha det litt kaldt om natten og har ryggproblemer. Ved en memory toppmadrass vil man også oppleve, at man synker litt ned i sengen, da toppmadrassen er trykkavlastende og former seg etter kroppen, samtidig med at den holder på kropsvarmen.De medfølgende ben er 19 cm høye og av stål. Hvis du ønsker andre ben, kan disse kjøpes.Størrelsen på sengen er 90x200. Denne seng er sort, men den fås også i grå.Hvis du er i tvil om, hvilken seng du skal velge, kan du se på våres sengeguide eller kontakte våres kundeservice på 23 96 30 50.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. EB00471
Leveres Ikke montert
Materiale Stoff
Farge Sort
Høyde 49 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Bredde 90 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra