Bloomingville

Bloomingville - Nora Sofa - Grå

27 149,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Ramme/ben: hvitoljet eik

Beskrivelse

Moderne og komfortabel sofa med trekk i grå ull og ben i hvitoljet eik. Plasser denne sofaen i stuen og pynt den med puter og tepper. En vakker sofa til det moderne hjem passer perfekt inn i den nordiske innredningsstil.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL00722
Materiale Ull
Farge Grå
Lengde/Dybde 79 cm
Sittehøyde 45 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra