Bloomingville

Bloomingville - Bordlampe i glass - Grå

1 449,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Fatning/fod: Sølvfarvet metal
  • Lyskilde medfølger ikke
  • Fatning: E27
  • Ikke til udendørs brug
  • Glas og jern
  • Tør ren med en fugtig klud

Beskrivelse

Super flot bordlampe i gråt glas, designet af dygtige Bloomingville. Bordlampen har et eksklusivt udseende, takket være strukturen i glasset. Brug for eksempel lampen i et læsehjørne, eller som dekorativt - og praktisk - element i et hjørne af stuen. Lampen vil også tage sig godt ud på natbordet. Bunden er lavet i jern, hvilket giver lidt tyngde til den fine lampe. Tør blot af med en fugtig klud, når nødvendigt.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL01036
Materiale Glass
Farge Grå
Høyde 27 cm
Diameter 20 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra