Bloomingville

Bloomingville - Display Hylle 30x30 - Gull

1 129,-
Leveringstid: 2 uker

Beskrivelse

Yderst dekorativ display hylde, skabt af danske Bloomingville. Display hylden er lavet i metal med guld finish, hvilket gør hylden til et eksklusivt og dekorativt element. Display hylden kan både bruges i en lys, nordisk indretning, eller i en luksuriøs eksklusiv indretning, den vil stå smukt frem i begge stilarter. Brug den til at udstille dine yndlingsgenstande, hvad end det er smykker, dekorationer eller andet. Vær desuden opmærksom på at hylden maks. kan bære 5 kg.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL01023
Materiale Metall
Farge Gull
Høyde 30 cm
Bredde 30 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra