Bloomingville

Bloomingville Mini - Oppbevaringskasser - Rosa

1 669,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Rosa innvendig
  • Lille: B25xD25xH30 cm

Beskrivelse

Små rosa oppbevaringskasser til barnerommet. Disse søte oppbevaringskassene er laget av lyst tre, de er pyntet med prikker og skyer på innsiden og på utsiden er det en fin illustrasjon og sitat. Bruk oppbevaringskassene til barnas leketøy og skap både orden og samtidig hyggelig stemning på barnerommet.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL00642
Materiale Tre
Farge Rosa
Lengde/Dybde 25 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra