Bloomingville

Bloomingville - Pute 50x50 - Blå

Pris per avsnitt
589,-
Leveringstid: 2 uker
Bloomingville - Pute 50x50 - Blå kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Betræk: 100% bomuld
  • Tørretumbling på lavt niveau
  • Med metal lynlås

Beskrivelse

Smuk pude i flot blå farve fra Bloomingville. Den mørkeblå pude har en fin detalje med hvid piping rundt om syningen. Betrækket er fremstillet i 100% bomuld, og fyldet er lavet i 100% polyester. Hvis der kommer pletter på betrækket, kan dette tages af og vaskes ved 30 grader.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL01041
Materiale Bomull
Farge Blå
Bredde 50 cm
Lengde/Dybde 50 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra