Bloomingville

Bloomingville - Pute 50x50 - Lysebrun bomull

Pris per avsnitt
589,-
Leveringstid: 2 uker
Bloomingville - Pute 50x50 - Lysebrun bomull kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Fyld: 100% polyester
  • Metal lynlås med guld finish

Beskrivelse

Flot, mønstret pude skabt af danske Bloomingville. Den dekorative pude har et smukt mønster som leder tankerne hen på strandskaller. På den ene side ses det flotte mønster, mens den anden side er holdt i én farve og mere neutral. Du kan derfor vende den alt efter humør, og næsten have to puder i én. Betrækket, som er lavet i bomuld, kan maskinvaskes ved 30 grader.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL01042
Materiale Bomull
Farge Sort
Bredde 50 cm
Lengde/Dybde 50 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra