Bloomingville

Bloomingville - Pute m/palmer 45x45 - Natur

Pris per avsnitt
539,-
Leveringstid: 2 uker
Bloomingville - Pute m/palmer 45x45 - Natur kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Fyld: 100% polyester
  • Metal lynlås med sølv finish

Beskrivelse

Feminin pude med mønster fra danske Bloomingville. Den firkantede pude er holdt i en naturlig farve, med et dekorativt mønster i form af hvide striber og palmer. Puden har en metal lynlås med sølv finish, som gør det nemt at tage betrækket af, hvis der bliver behov for at få det vasket.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL01047
Materiale Bomull
Farge Natur
Bredde 45 cm
Lengde/Dybde 45 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra