Bloomingville

Bloomingville - Pute m/tryk Ø45 - Natur

Pris per avsnitt
539,-
Leveringstid: 2 uker
Bloomingville - Pute m/tryk Ø45 - Natur kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Betræk: 100% bomuld
  • Tørretumbling på lavt niveau
  • Metal lynlås med guld finish

Beskrivelse

Yndig pude med smukt mønster, designet af danske Bloomingville. Den runde pude har et dekorativt tryk på den ene side, hvilket skaber en flot effekt. Der er lynlås på bagsiden, som betyder at betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader. Lynlåsen har guld finish.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL01043
Materiale Bomull
Farge Natur
Høyde 45 cm
Diameter 45 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra