Bloomingville

Bloomingville - Rest Sofa

11 759,-
Leveringstid: 2 uker

Features

  • Stof komposition: 100% Polyester
  • Martindale: 100000
  • Pilling: 5
  • Lysægtehed: 5

Beskrivelse

Elegant retrosofa fra Bloomingville med ben i røkt eik. Det perfekte møbel til entréen din. Restsofaen fra Bloomingville er fremstilt i et ytterst slitesterkt materiale slik at du også kan bruke den i stuen.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BL00084
Materiale Stoff
Farge Grå
Sittehøyde 47
Høyde 112 cm
Lengde/Dybde 171 cm
Bredde 93 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra