Bloomingville

Bloomingville - Teppe Ø182 - Jute

2 449,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: BL01019
  • Farge: Natur
  • Materiale: Jute
  • Diameter: 182 cm
  • Mer informasjon

    Rundt tæppe i naturmateriale, designet af danske Bloomingville. Tæppet, som er vævet i naturlig jute, har et meget rustikt og spartansk udtryk. Det vil derfor passe flot sammen med enkle, naturlige møbler, men kan også kombineres med tungere, mere eksklusive materialer, for at bryde looket. Med en omkreds på 182 cm, vil tæppet passe under de fleste sofaborde, men kan også bruges i udestuen eller på børneværelset.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som