House Doctor

House Doctor

House Doctor er et populært, dansk designerbrand, som er en del av Society of Lifestyle. De skaper møbler og interiør med en kombinasjon av skandinavisk design og en hyggelig boheme atmosfære, som følger tidens trends. House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte og deres stil er provokerende, personlig og uformel. House Doctors primære inspirasjonskilde er naturen, som også tydelig sees i deres designs. I kolleksjonene blander House Doctor nyanser, matrialer og overflater sammen, som supplerer hverandre for å skape en personlig innredning. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av House Doctor produkter, så se på siden og finn dine favoritter.

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge
Filtrer
  1. House Doctor - Loop Entremøbel - Svart

    House Doctor

    Loop Entremøbel - Svart

    6 649,-
    Lev. 2 uker

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge

‘Less is more’ ifølge House Doctor

House Doctor omfavner den avbalansrte, avdempet og harmoniske livsstil. Det sees igjennem deres valg av møbler, farger og matrialer. Ethvert element i ditt hjem har en verdi og et formål. I sin enkelthet og ufullkommenhet får vi med elementerne skapt et personlig preg på våres innredning, hvor vi vil føle oss trygge og hjemme. House Doctor omfavner enkeltheten. Deres tips er å gjøre bruk av tone-i-tone, som også avspeiler deres designs, hvor forskjellige farger og matrialer supplerer hverandre i en gjennomgående rød tråd igjennem alle rom i hjemmet. Det enkle uttrykk, hvor fargetoner og matrialer smelter sammen til én symbiose, er med til å skape harmoni i din bolig, og du får en følelse av ro og velvære, som skaper balanse og hygge i ditt hjem.

 

Naturen – en evig inspirasjonskilde for House Doctor

Den evige inspirasjonskilde for House Doctor kommer fra naturen. Det sees i deres valg av matrialer, hvor du kan finne bord laget av betong, dekorative vaser laget av metall og stoler laget i flott tre. Den vakre natur avspeiles også i House Doctors valg av farger, hvor du kan finne sofaer i blå toner, lamper i gyllne farger og puter og pledd i jordfarger. De rå og raffineret overflater kombinert med de myke farger er sammen med til å skape et unikt og balansert uttryk, hvor du kan slappe av og være deg selv.

 

Finn dine produkter fra House Doctor

House Doctor ble grunnlagt av tre søsken, og virksomheten tok hurtig fart. I dag er den nordiske stil og de mange flotte designs fra House Doctor populær verden over. House Doctors hovedkontoret og showroom er plassert i Ikast, og hos Unoliving kan du finne alle deres møbler online, hva enn du er ute etter en skammel, sofa, lampe eller annet. Se våres store utvalg av House Doctor møbler på siden og la deg inspirere.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.