Walter Grey

Walter Grey

Walter Grey er et dansk designbrand, som ble stiftet i 2014 med en visjon om å skape stilfult design av god kvalitet til en overkommelig pris, alle har råd til. Hva enn du mangler nye reoler til oppbevaring på barnerommet, et ophengt tv-bord i stuen, utstilling av småting eller dekorative hyller i entréen, så er Walter Grey i høy grad verd å undersøke. Deres lekre modulreoler finnes i flere farger og størrelser med mulighet for å kjøpe til dører, sokkler, dørgrep, ben m.m. Med reoler fra Walter Grey har du derfor mulighet for å mikse og matche farger og størrelser med det tilbehør, du har behov for. På den måte kan du sammensette presis den unikke løsning, som passer til deg og ditt hjem.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Inspirasjon til innredning med Walter Grey

Walter Greys 4-roms reoler passer f.eks. perfekt til spisestuen, som en fin og enkel oppbevaringsmulighet, som ikke virker bombastisk. For å skape mere luft i rommet, kan du evt. henge reolen opp eller sette den på ben, så reolen løftes fra gulvet. Du kan også velge, at to ut av de fire rom skal ha en dør, for å kunne gjemme ting vek, og bruke de to frie rom til å utstille en flott skål, vase eller annet. Walter Greys reolsystemer kan også kvikke barnerommet opp. Velg de fargerike reoler til å holde orden i barnas lekesaker med enten dører eller små kasser. Kombiner reolen med et par åpne rom, og utstill evt. sparegrisen, barnebilder, dåpsgaven eller annet.

 

Om Walter Grey

Det hele startet, da co-founder Theis Nielsen skulle kjøpe to nye reoler til sin lejlighet, men fant budet alt for dyrt i forhold til kvaliteten. Som ekte entreprenør ble det starten på Walter Grey, med et ønske om, å gjennomført design skal være tilgjengelig og oppnålig for alle, som ønsker det.
De første produkter Walter Grey utviklet og produserte, er deres versjon av velkjent dansk-designede reolsystemer. Virksomheten er hele tiden under utvikling, og de fokuserer på å kunne presentere egne innovative produktsortimenter med kreative matrialeformer og designs. Walter Grey er kjent for sine møbler og reolsystemer til oppbevaring, som passer til både hjemmet, kontoret og det offentlige rom. Alle reoler er på lager i Danmark, som gir deg en kort leveringstid, så du hurtig kan få glede av din nye reol.