Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Freja Indskudsbord s/3 - Svart/Dove

3 649,-
Leveringstid: 2-3 uker

Beskrivelse

Smarte indskudsborde designet af danske Broste Copenhagen. Freja indskudsbordene består af tre borde i forskellige størrelser, som alle er fremstillet med et stel af jern, og en bordplade af emalje i farven Dove. Det største bord måler 40 x 40 cm i bredde og dybde, og måler 50 cm i højden. Brug bordene sammen som oprindeligt tiltænkt, eller brug dem individuelt, for eksempel som piedestal til planter, eller som sideborde.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00143
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 60 cm
Lengde/Dybde 50 cm
Bredde 50 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra