Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Freja Konsollbord 100x40 - Messing/Indian Tan Top

4 499,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00181
  • Farge: Messing
  • Materiale: Iron
  • Høyde: 80 cm
  • Lengde/Dybde: 40 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Mer informasjon

    Trendy konsolbord designet af anerkendte og altid dygtige Broste Copenhagen. Freja konsolbordet måler 100 cm i bredden og 40 cm i dybden, hvilket gør det oplagt at bruge konsolbordet i for eksempel entréen, til nøgler, solbriller og pung. Konsolbordet er fremstillet i stål med to forskellige finish, hvoraf stellet har fået en mat messing finish, og bordpladen har fået et finish i farven Indian Tan. Brug konsolbordet i en eksklusiv indretning for at få den fulde effekt.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som