Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Freja Konsollbord 100x40 - Stål/Castlerock 100x40

4 499,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00147
  • Farge: Metall
  • Materiale: Iron
  • Høyde: 80 cm
  • Lengde/Dybde: 100 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Mer informasjon

    Industrielt konsolbord i råt design fra dygtige Broste Copenhagen. Det flotte Freja konsolbord er udviklet i et kraftigt industrielt look, hvilket gør det oplagt at bruge i en rå, maskulin indretning. Stellet er fremstillet i jern, mens bordpladen er lavet i Castlerock farvet emalje. Brug gerne dekorative elementer som keramik og porcelæn på konsolbordet, for at skabe en smuk og delikat kontrast til det rå look. Bordet måler 80 cm i højden, 100 cm i bredden og 40 cm i dybden.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som