Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Jelva Sidebord Ø35 - Linen Soft Top

1 549,-
Leveringstid: 2-3 uker

Beskrivelse

Yndigt sidebord i feminint design fra danske Broste Copenhagen. Jelva sidebordet er fremstillet i jern, men med messing finish på benene, og med emalje i farven Linen Soft på bordpladen. Det runde sidebord måler 35 cm i diameter, mens det fylder 37 cm i højden. Brug ved siden af din yndlings lænestol eller ved siden af sofaen, eller alternativt som natbord i soveværelset eller som piedestal som en køn plante.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00167
Materiale Stål
Farge Messing
Diameter 35 cm
Høyde 37 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra