Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Jelva SS Sofabord Ø57 - Stål/alu

2 449,-
Leveringstid: 2-3 uker

Beskrivelse

Rundt sofabord i elegant design fra dygtige Broste Copenhagen. Dette Jelva SS sofabord er fremstillet i stål med messing finish og stål malet i Indian Tan farven. Det er brugt til henholdsvis benene og bordpladen. Den runde bordplade måler 57 cm i diameter og bordet måler 42 cm i højden. Med de smukke ben i messing finish vil bordet passe godt ind i en eksklusiv indretning, men kan også sagtens bruges i en nordisk indretning, hvor det vil skabe en smuk kontrast.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00159
Materiale Stål
Farge Stål
Form Rund
Diameter 57 cm
Høyde 42 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra