Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Laurits Sidebord 35x35 - Svart/Drizzle

1 929,-
Leveringstid: 2-3 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00186
  • Farge: Svart
  • Materiale: Iron
  • Høyde: 56 cm
  • Lengde/Dybde: 35 cm
  • Bredde: 35 cm
  • Mer informasjon

    Stilrent sidebord skabt af anerkendte Broste Copenhagen. Bordpladen på Laurits sidebordet måler 35 x 35 cm, mens hele bordet er 56 cm højt. Til stellet er der brugt sortmalet jern, som smukt komplementerer den lyse top. Bordpladen er lavet i emalje i den fine farve Drizzle. På grund af det stilige design, vil Laurits sidebordet passe smukt ind i en enkelt, nordisk indretning, men kan nemt styles så det passer ind i flere forskellige slags indretninger.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.