Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Nola Klappstol m. Skinn - Svart

Pris per avsnitt
1 359,-
Leveringstid: 2-3 uker
Broste Copenhagen - Nola Klappstol m. Skinn - Svart kan kjøpes i sett med 2
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Sælges kun i stk á 2

Beskrivelse

Maskulin foldestol i enkelt design fra altid trendsættende Broste Copenhagen fra Danmark. Den enkle Nola foldestol kommer her i en version med stel af jern i sort finish, og et sæde af sort læder. Det sorte læder står flot til det kolde, sorte jern, og vil med tiden udvikle smuk patina. Det er en stol som kan tåle at blive brugt, men som også kan bruges som dekorativt element. Sælges kun i intervaller á 2.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00226
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 45 cm
Bredde 39 cm
Lengde/Dybde 31 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra