Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Pernille Spisebordsstol fløyel - Drizzle

3 739,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00111
  • Farge: Grå
  • Materiale: Velour
  • Sittehøyde: 46
  • Høyde: 77 cm
  • Lengde/Dybde: 53 cm
  • Bredde: 60 cm
  • Mer informasjon

    Smuk spisebordsstol i flot design af danske Broste Copenhagen. Pernille spisebordsstolen er både behagelig at sidde i samt smuk at kigge på. Den gode siddekomfort skyldes blandt andet armlænene, som lige som resten af stolen er polstret i Drizzle farvet velour. Velouren er lavet af 90% bomuld og 10% polyester, og har en martindale på 30.000. De sorte ben er lavet i pulverlakeret jern. Brug den smukke Pernille spisebordsstol rundt om et enkelt spisebord, eller match det med et spisebord i rustik stil, for at skabe en flot kontrast.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som