Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Rotin Daybed 190x80 - Rattan

5 279,-
Leveringstid: 2-3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00063
  • Farge: Natur
  • Materiale: Rattan
  • Høyde: 30 cm
  • Lengde/Dybde: 190 cm
  • Bredde: 80 cm
  • Mer informasjon

    Rustikt udseende daybed skabt af danske Broste Copenhagen. Den flotte Rotin daybed er fremstillet i det slidstærke og fleksible materiale rattan. Når rattan flettes på den måde som det er gjort i Rotin daybed'en, sikres der en robust konstruktion. Daybed'en måler 190 cm i længden og 80 cm i bredden, og kan holde til 100 kg. Brug den i stuen som et både dekorativt og praktisk element, og komplementer det naturlige udseende med bløde tekstiler i lyse farver.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som