Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Rotin Daybed 190x80 - Rattan

5 999,-
Leveringstid: 2-3 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00063
  • Farge: Natur
  • Materiale: Rattan
  • Høyde: 30 cm
  • Lengde/Dybde: 190 cm
  • Bredde: 80 cm
  • Mer informasjon

    Rustikt udseende daybed skabt af danske Broste Copenhagen. Den flotte Rotin daybed er fremstillet i det slidstærke og fleksible materiale rattan. Når rattan flettes på den måde som det er gjort i Rotin daybed'en, sikres der en robust konstruktion. Daybed'en måler 190 cm i længden og 80 cm i bredden, og kan holde til 100 kg. Brug den i stuen som et både dekorativt og praktisk element, og komplementer det naturlige udseende med bløde tekstiler i lyse farver.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 499, 549, 849, 1999 eller 3999 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.