Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Stends Sidebord s/2 - Svart/Brun

3 439,-
Leveringstid: 2-3 uker
Minimumskjøp: 1 stk.

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00179
  • Farge: Svart
  • Materiale: Iron
  • Diameter: 60 cm
  • Høyde: 50 cm
  • Mer informasjon

    Trendy sæt af sideborde i smukt design fra altid dygtige Broste Copenhagen. Stends sidebordet kommer her i en udgave med bordplader i brunt glas. Sidebordene er et sæt bestående af to borde, som begge er fremstillet på samme måde, men som har to forskellige mål. Stellene er lavet i sortmalet jern, hvilket på en gang både skaber en rå kontrast til de blanke bordplader, men som samtidig komplementerer dem smukt.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-16 i hverdager. Dagen før levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 295, 495, 795, 1995 eller 3895 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 365 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp og du betaler samme beløp som det kostet å motta varen. Det er også mulig å returnere varen til vår returterminal i Vestby, etter avtale med vår kundeservice. Afhentning foregår på samme andresse som varen ble avlevert på. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.