Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Tricia Taburett i jern - Svart/Castlerock Top

Pris pr. stk.
1 769,-
Leveringstid: 2-3 uker
Broste Copenhagen - Tricia Taburett i jern - Svart/Castlerock Top kan kjøpes i sett med 2

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00218
  • Farge: Svart
  • Materiale: Iron
  • Diameter: 46 cm
  • Høyde: 69 cm
  • Mer informasjon

    Stilren taburet i enkelt design, skabt af dygtige, danske Broste Copenhagen. Denne enkle Tricia taburet er lavet i stilrent og næsten minimalistisk design, med sine få klare linjer, og den enkle sorte farve. Taburetten er fremstillet i jern som har fået et sort mat finish, mens sædet har fået farven Castlerock. Med en højde på 69 cm og en diameter på 46 cm, vil taburetten passe ind i de fleste hjemmebarer eller køkkenøer. Sælges kun i pakker á 2.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.