Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Talja Speil 180x60 - Antique svart

2 549,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Enkelt spejl designet af dygtige Broste Copenhagen. Talja spejlet er endnu et smukt spejl skabt af danske Broste Copenhagen. Spejlet måler 180 cm i højden og 60 cm i bredden. Den rektangulære form gør spejlet anvendeligt i især soveværelset og entréen, hvor man ofte har behov for at se den fulde figur. Den sorte ramme er lavet i jern og har en antik finish.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00053
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 180 cm
Bredde 60 cm
Lengde/Dybde 2 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra