Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Wind Lenestol fløyel - Magnet

8 199,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Lækker lænestol i flot design af dygtige Broste Copenhagen fra Danmark. Den flotte Wind lænestol kommer her i en grå udgave i farven Magnet. Stolen er polstret i slidstærkt velour, med en martindale på hele 45.000. Lysægtheden ligger også relativt højt, nemlig på 4-5, hvorfor farven er sikret i mange år frem. Takket være det polstrede sæde, og armlænene er siddekomforten i Wind lænestolen i top.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00079
Materiale Velur
Farge Magnet
Høyde 74 cm
Bredde 88 cm
Lengde/Dybde 84 cm
Sittehøyde 44 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra