Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Wind Sjeselong fløyel - Insignia Blue

14 699,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Elegant Sjeseselong designet av danske Broste Copenhagen. Wind sjeselong er en del av den store Wind familie, som blandt annet både byr på sofaer og lenestoler. Den flotte sjeselong er polstret i Insignia Blue velur med en lysekthet på 4-5, som betyr at den mørkeblå farge ikke vil falme hurtig. Slitestyrken er også høy, trekket har en martindale på 45.000. La Wind sjeselongen være en eksklusiv tilføyelse i ditt hjem.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. BS00080
Materiale Velur
Farge Insignia blue
Høyde 74 cm
Bredde 200 cm
Lengde/Dybde 88 cm
Sittehøyde 44 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra